Metody połowu - rady, porady, sprzęt, zanęty, przynęty > Spławikowa
jaka jest najlepsza wędka na liny? wiadomo ze linek lubi zanurkować do dna i jest problem
Dionysos:
jaka jest najlepsza wędka na liny? wiadomo ze linek lubi zanurkować do dna i jest problem
tomjas78:
dionizyjaka jest najlepsza wędka na liny? wiadomo ze linek lubi zanurkować do dna i jest problem
Panie Dionizy ilu wędkarzy tyle metod i wędek z różnego rodzaju uzbrojeniem
Gregor:
Panie Dionizy według mnie i na pewno innych wędkujących każda wędka dobra nie tylko na linka lecz na każdą rybkę na którą się tylko wyciąga czyż nie tak ? Proszę pomyśleć skoro Pan pyta o wędkę na linka to proszę pomyśleć ile gatunków rybek mamy i ile wędek byśmy musieli brać na łowisko czyż nie tak jest ? Panie Dionizy powiem ,że nie ma reguł bo ta lub inna dobra wędka przecież wiemy ,że lin jest bardzo ostrożną ,delikatną a za razem piękną rybą .Według mnie teraz sklepy są pełne sprzętu ,ale wiadomo jeden doradzi a drugi chce żeby tylko towar się wyciągnie linka .Pozdrawiam i życzę połamanie kija i sukcesów wędkarskich.
Gregor:
K GrzegorzPanie Dionizy według mnie i na pewno innych wędkujących każda wędka dobra nie tylko na linka lecz na każdą rybkę na którą się tylko wyciąga czyż nie tak ? Proszę pomyśleć skoro Pan pyta o wędkę na linka to proszę pomyśleć ile gatunków rybek mamy i ile wędek byśmy musieli brać na łowisko czyż nie tak jest ? Panie Dionizy powiem ,że nie ma reguł bo ta lub inna dobra wędka przecież wiemy ,że lin jest bardzo ostrożną ,delikatną a za razem piękną rybą .Według mnie teraz sklepy są pełne sprzętu ,ale wiadomo jeden doradzi a drugi chce się tylko towaru pozbyć a nawet stare wędki bambusowe i kołowrotek reksa na nie też się wyciągnie linka .Pozdrawiam i życzę połamanie kija i sukcesów wędkarskich.
sido6:
jak dobry wędkarz to nawet na zwykłą gałąź wyciągnie :-D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej