Tweety na temat @pzworgpl

Polski Związek Wędkarski

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Autor Wątek: Prawo do startu w spławikowych mistrzostwach okręgu  (Przeczytany 9541 razy)

piotr_stankiewicz

• Newbie
  • *
Prawo do startu w spławikowych mistrzostwach okręgu
« dnia: February 05, 2017, 20:48:30 PM »
Witam.
Jak wynika z regulaminu mistrzostw okręgu, prawo startu mają między innymi mistrzowie rejonów.
Koło, którego jestem członkiem nie organizowało mistrzostw koła a co za tym idzie, nie został wyłoniony reprezentant koła na mistrzostwa okręgu. Dodatkowo do tej pory koło nie zgłaszało do zarządu okręgu reprezentantów.
Moje pytanie brzmi w jaki sposób mogę uzyskać prawo do startu w mistrzostwach okręgu jako jedyny (chyba) chętny zawodnik z koła.
Pozdrawiam

henryk_p

• Hero Member
Odp: Prawo do startu w spławikowych mistrzostwach okręgu
« Odpowiedź #1 dnia: February 06, 2017, 20:07:05 PM »
Jeśli się nie mylę to większość okręgów dopuszcza oprócz mistrzów koła indywidualne starty na własny koszt w ramach objętości łowiska np.łowisko 50 stanowisk a zawodników zgłoszonych przez koła 30.Radzę kolego w maju zadzwonić do biura ZO już będą znane zasady organizacji MO.Pamiętajmy niedługo wybory na szczeblu okręgu więc mogą być zmiany.Pozdrawiam i życzę dobrych wyników sportowych. 

arnie

• Opiekunowie prezentacji
  • Hero Member
« Odpowiedź #2 dnia: February 09, 2017, 22:17:01 PM »
co Okręg to jest inaczej, u mnie w spinningu trzeba uzyskać kwalifikacje z Gpx Okręgu a w spławiku kto pierwszy ten lepszy

julia563

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: May 12, 2023, 15:12:04 PM »
To prawda, cały czas spotykam się z innymi przepisami w okręgch, ale niestety nic nie zrobimy z tym
« Ostatnia zmiana: May 17, 2023, 10:22:16 AM wysłana przez julia563 »

Copyright © 2013 Simple Machines All Rights Reserved.