Dzieci i młodzież > Ogólne
Formularz Podania.
proton:
Zarząd koła zmuszając do złożenia takiego formularza ( jeśli ma taką wewnętrzną uchwałę , to powinien ją zmienić ), postępuje niezgodnie ze Statutem PZW. Posiadając kartę wędkarską możesz zapisać się do dowolnego koła w Kraju bez osób wprowadzających i tam załatwić w prosty sposób resztę formalności.
white:
Zioberko podaj dane tego Koła może warto sprawdzić czy to nie jakiś "prywatny folwark" prezesa.
zioberko:
Koło Węgierska Górka.
Dają taki papierek do podpisania przez 2 wędkarzy z jakimś tam stażem.
Osoba chcąca tą kartę posiadać musi im to przynieść i za cholerę nie mogę tego znaleźć.
Ja takie coś dostałęm to wypełniłem teraz szukam dla kolegi a tego nigdzie nie ma.
Mniej więcej tam powinny być dane kandydata podpis pesel itp.
No i 2 podpisy wędkarzy.
zioberko:
Kolego<a></a> proton ja jeszcze nie mam karty :) więc póki co do koła się chyba nie zapisze.
Przy wyrabianiu karty musisz miec taki papierek u nich.
white:
A więc: Udaj się do innego Koła w najbliższej okolicy np. w Żywcu tam napewno bez żadnych ceregieli podają ci pomocną rękę i pomogą zdobyć upragnioną kartę wędkarską którą nie wydaje Koło a starostwo.
Pewnie w tym Kole PZW w Zywcu przyjmą Cię także w szeregi braci wędkarzy i to z otwartymi rękami bez takich ceregieli jak w Górce..... Nawiasem jak tak jest jak opisujesz to Zarząd Okręgu w Bielsku powinien przyjrzeć się bliżej temu Kołu i ludziom w Zarządzie tego Koła..... (bez komentarza)....
W kole (praktycznie dowolnym) zdajesz tylko egzamin, dostajesz zaświadczenie z którym udajesz się do wydziału rolnictwa w starostwie (Węgierska Górka należy pod Żywiec właśnie) Przynależność do Koła nie jest ściśle związana z miejscem zamieszkania.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej