Sport > Sport kwalifikowany
Spinningowe GP Polski - zmiana miejsca i terminu zawodów
monopol:
Witam zainteresowanych.Jeśli chodzi o zmianę miejsca zawodów to nie mam zastrzeżeń ponieważ zdaję sobie sprawę iż bywają różne sytuacje, natomiast co do zmiany terminu, to uważam to posunięcie za swego rodzaju piractwo i mam nadzieję że w przyszłości decydenci wezmą pod uwagę zdanie moje jak i z tego co czytam i słyszę wielu Kolegów mając na uwadze kalendarze nas wszystkich dziękuje i pozdrawiam Józef Lupa
andras01:
Witam, kolegów
ja jeszcze słowo o tych nieszczęsnych 4 pstrągach , a może by takich sytuacji na przyszłość uniknąć to po prostu zezwolić na trzymanie pstrągów w siatce gdy jeden sędzia obsługuje kilku zawodników bo faktycznie jeśli ryby dobrze biorą to ciężko czekać na sędziego kilka minut po jednym pstrągu .
R. Andrasik
elzbieta:
Puchar Sanu to jedyne zawody w całym cyklu gpx i eliminacji ktore nie zezwalaja na przetrzymywanie ryb w siatkach
To jest temat dla "szefów" aby to rozwiązac.
Odbyły się teraz zawody eliminacyjne na Wisle i raczej nie ma zastrzeżeń.
W.Janik
dalton:
Jeśli jeszcze ktoś nie wie z jakiego powodu drugie zawody GPP nie odbyły się w przewidzianym pierwotnie terminie, to proponuje obejrzeć sobie wyniki predatora, który odbył się dokładnie wtedy kiedy miały być nasze zawody. Tam widać komu zawdzięczamy problemy z zawodami okręgowymi, urlopami i wszelkimi innymi rzeczami zaplanowanymi na podstawie kalendarza imprez ogólnopolskich. Niestety zawsze znajdą się tacy co dla własnych interesów moją w głębokim poważaniu całą resztę. Najgorsze że dzieje się to za przyzwoleniem i poparciem GKS-u i trenera który jakoś dziwnie nabrał wody w usta.
M.Antończyk
Nawigacja
Idź do wersji pełnej