Sport > Sport kwalifikowany

Spinningowe GP Polski - zmiana miejsca i terminu zawodów

<< < (2/6) > >>

andras01:
również chciałem się dołączyć do gratulacji decydentom ,którzy tak pięknie manipulują kalendarzem imprez krajowych nie licząc się z kalendarzami okręgów , kół i ogólnie wędkarzy . Może jest za dużo ludzi do podejmowania decyzji ? bo już dawno stwierdzono że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść.
pozdrawiam GKS .

okonek77:
Miał być Toruń  ;D  Miała być Turawa  ;D A będzie ?????   i kiedy będzie wiadomo ?????? Do szopki zwanej GP Polski można się przyzwyczaić , zawodnicy nic nie powiedzą ( napiszą ) tylko grzecznie jak baranki pojadą w nowe miejsce  . Pozdrowienia dla  decydentów i grzecznych baranków  :P

okoneklb:
startuję w gpp i mało tego jestem z okręgu opolskiego i jestem równie ciekaw powodów rezygnacji z organizacji SANDACZA TURAWY im.Zbigniewa Janika , jakież to ważne powody stanęły na przeszkodzie tym zawodom , jest zaplecze , są ryby , długa historia tych zawodów nie mówiąc o upamiętnieniu prezesa Zbyszka Janika , ale najwyraźniej komuś ważnemu w Opolu coś nie pasowało. GKS powinien domagać się wyrażnych wyjaśnień od możnych okręgu opolskiego powodów nagłej zmiany zdania (rezygnacji) co do tej imprezy

czebaczek:
Zapoznaj się z tym i będziesz wszystko wiedział. Towarzysz M. obraził się na ZG.
http://www.pzw.org.pl/zgpzw/wiadomosci/112968/60/dodatkowe_posiedzenie_zarzadu_glownego_pzw__maj_2015

okonek77:
Ciekawe czy Pan M . odda zaliczki zawodnikom , które zostały przez nich   wpłacone za zakwaterowanie i wyżywienie  na czas zawodów  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej