PODRĘCZNIK
KULINARNY DLA WĘDKARZY
I MIŁOŚNIKÓW POTRAW Z RYB!
Sto stron przepisów na wyborne
rybne potrawy według Wojtka Charewicza, wspaniałego wędkarza i podróżnika,
mistrza wędkarskiej kuchni, długoletniego współpracownika „WW”.
Czy wiecie, że rybę powinno się solić dopiero na patelni lub talerzu?
Gorąco polecamy tę książkę.
Nic, tylko palce lizać!
Z pełnym przekonaniem rekomendujemy tę pozycję wydawniczą wszystkim zarządom kół i okręgów Polskiego Związku Wędkarskiego.
To doskonały upominek lub nagroda. Może być też miłym upominkiem z okazji obchodów 70-lecia PZW!
Sprzedaż prowadzi Zarząd Główny PZW.
Zamówienia z kół PZW należy
kierować do sekretariatu ZG PZW (e-mail: sekretariat@zgpzw.pl)
wyłącznie za pośrednictwem macierzystych okręgów (zapotrzebowania zbiorcze).
Zamówienia spoza jednostek organizacyjnych PZW będą realizowane wyłącznie w
przypadku chęci zakupu większej liczby egzemplarzy. Odbiór w magazynie ZG PZW,
w Warszawie przy ul. Twardej 42.
Cena jednego egzemplarza – 9,90 zł (w tym 8% VAT).
Serdecznie zapraszamy!