Tweety na temat @pzworgpl
Logowanie
Zarejestruj się
Strona główna
Sport PZW
Wody PZW
Młodzież PZW
Forum
PZW
Zarząd Główny PZW
Członkowie PZW
Znajdź Okręg/Koło
Aktualności
Główny Kapitanat Sportowy
Sport kwalifkowany
Gpx i MP
Sport amatorski
Aktualności
Roczniki Naukowe PZW
Porozumienia PZW
Aktualności
Karta wędkarska
Szkółka wędkarska
Forum
Nowe wątki
Wyszukiwarka
PZW - POLSKI ZWIĄZEK WĘDKARSKI - POLISH ANGLING ASSOCIATION
Pzw.org.pl
»
PZW
»
Zarząd Główny PZW
Przepisy PZW
Regulamin nadawania tytułu Członek Honorowy PZW
Przepisy PZW
|
2018-11-21
|
Publikujący:
Zarząd Główny PZW
Wydrukuj
Obowiązuje od 1 stycznia 2019 r.
Poleć znajomemu
Załączniki
regulamin_nadawania_czlonek_honorowy__2019.docx [52.88 KB]
wniosek__o_nadanie_tytulu_czlonek_honorowy_pzw.docx [27.67 KB]
Dodaj komentarz
Informacja
Tylko
zalogowani
użytkownicy mogą dodawać komentarze.
Nasze Menu
Dane kontaktowe
Nasza lokalizacja
Jednostki terenowe
Nasze galerie
Polecane zdjęcia
Nasze filmy
Polski Związek Wędkarski - największe stowarzyszenie polskich wędkarzy
Władze PZW
Uchwały Prezydium i ZG PZW
Główny Sąd Koleżeński
Roczniki Naukowe PZW
"Wiadomości Wędkarskie" - magazyn wędkarski PZW
Gospodarstwo Rybackie PZW w Suwałkach
Modernizacja Forum PZW
Nasze filmy
Nasze wiadomości
Aktualności
Komunikaty
Składki
Przepisy PZW
Akty prawne
Według tematyki
Komentowane wiadomości
Posiedzenie Prezydium ZG PZW – październik 2020
Opublikowano:
31 października 2020
Nasze zdjęcia
Na skróty
Polski Związek Wędkarski
Zostań członkiem PZW!
Znajdź Okręg/Koło PZW
Składki członkowskie
Statut PZW
Główny Sąd Koleżeński
Regulamin Komisji Rewizyjnych PZW
Regulamin Amatorskiego Połowu Ryb PZW
Informator Wód Krainy Pstrąga i Lipienia
Przepisy PZW
Załóż stronę na pzw.org.pl!
Fishing regulations in Poland
Godło, logotyp, skrót PZW
Sztandar PZW
Flaga PZW
SONDY - oddaj swój głos!
Wyniki i klasyfikacje zawodów GPx i MP
Klauzula informacyjna RODO
Ilość odwiedzin
Klauzula informacyjna RODO
|
Regulamin
|
Administrator serwisu
|
Zgłoś nadużycie
Copyright ©
Polski Związek Wędkarski
|
Google+
Realizacja: